cazare predeal hotel pret

Wiki Article



cazare in predeal queen
Ops acest comerciant nu este partener Edenred. Avem încredere în gusturile tale şi vom face demersurile necesare să includem această locaţie în reţeaua noastră de parteneri. Pentru asta, te rugăm să laşi propunerea ta în formularul de aici

Pensiunea turistica Casa Ana de three stele (rosu) este amplasata in centrul orasului langa Primaria Predeal la drumul DN1. Pensiunea are finisaje moderne adica tamplarie pvc cu geamuri termopan gresie scari cu balustrada din inox centrala proprie (apa calda si caldura permanent in sezonul rece) si o bucatarie.

Am avut plăcerea de a sta la Vila Coca în Predeal pentru 9 nopți și a fost o experiență minunată. Am fost cazat într-o cameră dublă Financial state, treatment a fost întotdeauna curată și confortabilă. Gazda a fost excepțională, oferind intimitatea de care aveam nevoie și asigurând in orice fel suport.

Folosim cookies. Dacă continui să folosești acest web page Internet, ești de acord cu utilizarea lor. Află mai multe / De acord

Locație excellentă pentru iubitorii sporturilor de iarnă, de natură, de aer curat și de drumeții montane

Apoi urmează călătoria Când clienții noștri vizitează unitatea de cazare, evaluează insonorizarea camerei, amabilitatea personalului și multe altele.

Hotel Iri este situat într-un cadru natural de excepție, la 650 metri distanță față de partia Kalinderu, la 2 km față de telecabina Bușteni - Babele și cu o priveliște încântătoare asupra masivului Caraiman și implicit asupra Crucii Eroilor. Hotelul este de asemenea situat la o distanța de 650 m fata de gara Bușteni. Camerele sunt dotate cu Tv set, minibar și baie privată cu duș. Unele camere oferă vedere panoramică la Munții Caraiman.

Vila Smaranda din Predeal, o vila confortabila de locuri de cazare in predeal three stele, construita in stil bavarez, este cea mai indicata reteta de relaxare pentru ca dumneavoastra sa va bucurati din plin de frumusetile muntelui si sa savurati toate zilele de vacanta.

Situated appropriate near ski slope. For the duration of summer time, What this means is a breakfast with relaxing check cazare predelut booking out to forest and greenery. Also an incredibly peaceful spot, compared to a locale together the main highway. Ski lift to Clăbucet operational also throughout summer time to the rapid vicinity.

Cabana pentru doua persoane cu priveliste foarte frumoasa catre muntii descopera Bucegi și Piatra Craiului. A fost creata din lemn de brad vechi si aminteste de casele din zona de munte dar cu facilitatile vremurilor actuale.

Mai puțin cunoscute la noi, toate sunt adevăcharge bijuterii arhitecturale, au un layout inside de cinci stele și oferă o experiență în mijlocul naturii incredibilă, care cazare predeal cu jacuzzi in camera verifyă încă o dată faptul că pomul e cel mai bun prieten al omului în aventura vieții.

Locatia are o gradina generoasa in care poti sa te relaxezi pe timp de vara.Ne-a placut ca ne-au asigurat patut pentru bebe si despre scaun de masa.Ne-am simtiti bine si noi si copilul,loc curat si calduros cu toate facilitatile necesare pentru o vacanta.

Direct Booking iti ofera posibilitatea sa cauti destinatia potrivita intr-o maniera rapida prin utilizarea unui modul de cautare si filtrare present day.

Procesul de rezervare este unul foarte simplu, proprietarul este un om foarte amabil, ai la dispoziție modalități de plată a number of - un lucru foarte important pentru multe categorii de persoane and many others. Mulțumim pentru găzduire, vom reveni cu drag!

Report this wiki page